Reguleringsusikkerhed kan stoppe Bitcoins stigning, siger Bloq-medstifter

3. Januar 2021 Bitcoin

Blockchain-firmaets Bloq-medstifter Matthew Rozek mener, at den nuværende Bitcoin-rally kan blive hæmmet af lovgivningsmæssig usikkerhed i USA. Hans følelser kommer, da Bitcoin åbnede 2021 med en ny all-time høj prisbygning fra sidste års bull run.

I skrivende stund handlede aktivet til $ 29.608 fra data leveret af Finviz. Rozek siger, at medmindre der er en defineret ramme, kan reguleringsdynamikken påvirke den digitale valutas stigning.

Bitcoins prisudvikling på et dagligt diagram. Finviz-data,

Han opfordrer amerikanske tilsynsmyndigheder til at udvikle en national strategi og støtte teknologien kollektivt. Rozek tilføjer, at en defineret lovgivningsmæssig ramme vil holde USA konkurrencedygtigt i kryptovaluta-sektoren.

”Lad os oprette en recept til CFTC, SEC, IRS og Treasury. Dette handler mere om en national strategi for USA og USA har brug for at komme bag denne teknologi og komme bag dette system for at være konkurrencedygtige. Og du ser geografier som Kina, Singapore, Schweiz have meget klarere lovgivningsmæssige rammer for vedtagelsen af ​​denne nye teknologi. Så jeg tror, ​​det vil fortsat være en fodnote til Bitcoin-historien, indtil det bliver afklaret, ”sagde Rozek.

I USA har Bitcoins nøjagtige status været kontroversiel med interessenter revet mellem en vare eller en valuta. Imidlertid mener Rozek, at det er en avanceret form for penge, og det passer som en perfekt værdibutik. Han siger, at Bitcoin er en konkurrencedygtig butik med værdi for guld.

Markedsværdien for Bitcoin overstiger 500 milliarder dollars

Relaterede
Retssag anlagt mod et af de største Bitcoin-minedrift i USA
Crypto weekend: Bitcoin rammer $ 28.000, PayPal købsvolumen eksploderer
Bitcoin rammer det nye rekordhøje niveau på $ 25.000, når julestigningen fortsætter

Følelserne kommer, da Bitcoins imponerende løb fra 2020 fortsatte, og aktivet registrerede også 547 milliarder dollars i markedsværdi i skrivende stund. Bitcoin er i øjeblikket tæt på at ramme $ 30.000-mærket.

Stigningen i Bitcoins pris skyldes primært aktiviteter fra institutionelle investorer, der steg mod 4. kvartal 2020.

Bloq er en blockchain-virksomhed, der leverer en række infrastrukturtjenester med flere blockchain som noder og API’er. Tjenesterne hjælper virksomheder med at vokse, efterhånden som blockchain-teknologien skrider frem.

Relateret video: Det nye års spark af de ‚brølende 20’ere‘ for bitcoin
Matthew Roszak, Bloq-formand og medstifter, slutter sig til CNBCs „Closing Bell“ for at diskutere den store opstart i bitcoin-priser gennem 2020.