Bitcoin: Topindustrieën die de cryptocrisis omarmen

4. Dezember 2020 computergames, Dollar

De cryptografische geldopstand gaat helemaal uit. Alhoewel het gematigd jeugdig is, in tegenstelling tot de verschillende ontwikkelingen in het recente geheugen, beginnen belangrijke bedrijven en hun stuwende organisaties vast te zitten aan de mogelijkheid van digitale valuta. Wanneer ze door weinig mensen worden waargenomen, hebben Bitcoin en haar broeders een speculatiecomplotief ontwikkeld.

Bitcoin heeft zich ontwikkeld tot iets waar de meest geleerde financiële specialisten zich mee bezig houden om door veel mensen erkend te worden als een echt handelsmedium. Ongeacht of het bereid is om in de standaard te stappen is een ander onderzoek. Hoe dan ook, welke ondernemingen zijn het dichtst bij de verwezenlijking hiervan?

Transport

In het jaar 2013 is de bekende Amerikaanse reisdienst Cheapair begonnen met het ontvangen van bitcoins als betaling voor diensten. Dit zette andere organisaties ertoe aan om het ook te gaan accepteren, en op dit moment kunnen individuen bij verschillende grote luchtvaartmaatschappijen vluchten boeken en met behulp van bitcoins wereldwijd hotelaccommodaties reserveren.

Het cryptografische geld kan ook gebruikt worden om gemakkelijk een vlucht met Norwegian Air te reserveren.

Internet spelletjes

Internet gaming en digitale valuta bedrijven delen echt een ton in de handel. Voorbij de opvallende hybride van technisch onderlegde en internet-slimme gebruikers, is het kopen met token-cash al geruime tijd intensief gestandaardiseerd in computergames. Verschillende AAA-titels verzamelden hun fans en profiteren met in-game buys, zoals plunderboxen.

Een soort van web-based gaming dat heeft begrepen digitale vormen van geld met groot enthousiasme is internet weddenschappen. Hoewel ze zich nu niet in de hele industrie verspreiden, hebben we de opkomst gezien van online casino’s zoals NetBet die betalingen in de vorm van bitcoins accepteren.

Online zakendoen

Aanzienlijk meer dan web-based weddenschappen, de aankoop en verkoop van goederen gewoon voorspellen goed om grond voor een mix met digitale vormen van geld te demonstreren. Inderdaad, eCommerce maakt momenteel de verloren tijd goed en vindt de voordelen van het gebruik van bitcoin cryptocurrency.

Verreweg het meeste standaard eCommerce CMS versterkt momenteel het gebruik van Bitcoin via hun winkels of kan als zodanig worden aangepast met behulp van een module. Dit is een goed voorteken voor bestaande webwinkeliers, omdat het andere betalingskeuzes voor klanten in overweging neemt en veiligere, meer slimme uitwisselingen zonder terugboekingen.

Eigendom

Voor zover het gaat om grote aankopen, is het terrein een van de grootste om het gebruik van digitale vormen van geld te begrijpen. Opmerkelijk voor personen buiten het bedrijf is dat sommige huisexploitanten momenteel alleen onroerend goed in Bitcoin en verschillende digitale vormen van geld plaatsen. Zo zijn een paar mensen begonnen hun huizen op het web op te sommen en erkennen gewoon crypto-instalmenten.

De voordelen van Bitcoin in deze markt zijn ontelbaar en bieden een kans om de cyclus meer beschikbaar en eenvoudig te maken. Blockchains kunnen de markt moderniseren, met intelligente overeenkomsten die duidelijkheid bieden over de verantwoordelijkheid.

Conclusie

Het overgrote deel van de huidige wereldwijde en geautomatiseerde beurzen maakt gebruik van een soort virtueel krediet of contant geld. Bitcoin wordt gebruikt om een gelijkaardige accommodatie en veiligheidsbevestiging te geven die beheerd wordt door krediet, terwijl extra voorbereidingskosten en tijdsvereisten omzeild worden.

Wereldwijde schikkingen, of overboekingen die naar huis worden gestuurd door mensen die in het buitenland werken, zijn het territorium met het grootste digitale geldontwikkelingspotentieel. Voorlopig moet contant geld dat naar huis wordt gestuurd via banken en geldtransacties gaan.